De welbewuste en gevoelige dame

Click here to edit subtitle

Lady Annick Lentacker


Na meer dan 25 jaar full-time werk als therapeute kan ik mezelf een expert in hooggevoeligheid noemen!

Als hooggevoelige ben ik vooral gefascineerd door de effecten van het "op een verkeerde manier" omgaan met je hooggevoelig zijn. Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.

Als Lady ben ik een luxepaardje.  Ik hou van witte damast servetten, Engelse rozen en afternoon tea. 
Mezelf verwennen was als gevoelige vrouw niet vanzelfsprekend.  Tijd nemen voor jezelf, zelf-zorg, en genieten van alles wat op je pad komt, niet meteen evident voor een hooggevoelige!

Het pad waar ik je mee naartoe neem is er een dat ik goed ken!  Ik heb het zelf bewandeld en ben er mooier, gelukkiger en krachtiger door geworden.
"Niet goed genoeg, te sensitief, een seut ...", ja hoor ... ik heb zelf ook een lange weg afgelegd.

Nu ik 58 ben, vind ik vind het heerlijk om een gevoelig persoon te zijn. En kijk ik er naar uit om samen met jou op weg te gaan, zodat ook jij je hooggevoeligheid echt ervaart als een bijzondere gave, iets om trots op te zijn. Iets wat er voor zorgt dat jouw  leven bijzonder en speciaal wordt.

Ik werk enkel met gevoelige dames ouder dan 45 jaar.

We gaan voor een traject van drie maanden, omdat het fijn is om voor een bepaalde periode met elkaar te werken.  Gedurende de eerste maand zien we elkaar wekelijks. 
Daarna één keer in de twee weken.

Op dinsdag avond - vrijdag avoond - zaterdag namiddag gaan de afspraken door in Ertvelde.

Alle activiteiten van de Welbewuste Gevoelige Dame, vallen onder de werking van Mannaz vzw.  Alle inkomsten gaan naar Mannaz vzw en worden gebruikt voor haar werking.

Alle gegevens die u hier invult, worden door ons verwerkt en worden gebruikt voor interne doeleinden.  Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan op elk ogenblik inzage worden gevraagd van de geregistreerde persoonsgegevens.