De welbewuste en gevoelige dame

Click here to edit subtitle

Lady Annick Lentacker

Reeds meer dan 25 jaar werk ik full-time als therapeute.

In die tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd in mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen op een leuke en luchtige manier.

Ik heb gewerkt als alternatief en preventief erkend therapeut, vroeger binnen Tremellin Centrum voor Natuurgeneeswijzen en Anyk The Company of Health, meer recent binnen Mannaz vzw en als directrice van de Mannaz School voor hooggevoelige jongeren.

De voorbije 15 jaar ben ik mij gaan bijscholen en specialiseren in hooggevoeligheid.
Als hooggevoelige was ik vooral gefascineerd door de effecten van het "op een verkeerde manier" omgaan met je hooggevoelig zijn. Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.

Als Lady ben ik een luxepaardje.  Ik hou van witte damast servetten, Engelse rozen en afternoon tea. 
Mezelf verwennen was als gevoelige vrouw niet evident.  Tijd nemen voor jezelf, zelf-zorg, en genieten van alles wat op je pad komt, niet meteen eveident door een hooggevoelige!
Het pad waar ik je mee naartoe neem is er een dat ik goed ken!  Niet goed genoeg, te sensitief, een seut ... ja hoor ... ik heb zelf ook een lange weg afgelegd.
Nu ik 56 ben, vind ik vind het heerlijk om een gevoelig persoon te zijn. En kijk ik er naar uit om samen met jou op weg te gaan, zodat ook jij je hooggevoeligheid echt ervaart als een bijzondere gave, iets om trots op te zijn. Iets wat er voor zorgt dat jouw  leven bijzonder en speciaal wordt.

Ik werk enkel met gevoelige dames ouder dan 40 jaar.
We gaan voor een traject van drie maanden, omdat het fijn is om voor een bepaalde periode met elkaar te werken.  Gedurende de eerste maand zien we elkaar wekelijks.  Daarna één keer in de twee weken.
Op maandagavond - donderdagavond - zaterdagvoormiddag gaan de afspraken door in Sint-Niklaas.
Op dinsdagavond - vrijdagavoond - zaterdagnamiddag gaan de afspraken doorin Ertvelde.

Alle activiteiten van de Welbewuste Gevoelige Dame, vallen onder de werking van Mannaz vzw.  Alle inkomsten gaan naar Mannaz vzw en worden gebruikt voor haar werking.

Alle gegevens die u hier invult, worden door ons verwerkt en worden gebruikt voor interne doeleinden.  Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan op elk ogenblik inzage worden gevraagd van de geregistreerde persoonsgegevens.